7 december: Opening expositie 'Communicatie vroeger en nu' in Geesteren

Activiteiten voor jong en oud 

Midden oktober is in Geesteren het project “Communicatie vroeger en nu” van start gegaan. Bij dit bijzondere project werden leerlingen van basisschool De Keikamp en senioren uit Geesteren samengebracht. Na een korte inleiding zijn de leerlingen van groep 7 en 8 en 15 senioren met veel enthousiasme aan de slag gegaan met het vervaardigen van kunstobjecten die met communicatie te maken hebben. Dit gebeurde onder bezielende leiding van beeldend kunstenaar Berna Bonekamp.    

Expositie in basisschool de Keikamp

Op woensdag 7 december kan iedereen komen kijken naar het resultaat. Dan wordt om 17.00 uur de expositie geopend in basisschool De Keikamp, Zonnekamp 13 te Geesteren. Naast de kunstvoorwerpen zijn er foto’s te zien en een film van Berkelland TV zodat goed te volgen is hoe het proces verlopen is. De expositie loopt van woensdag 7 t/m vrijdag 16 december en is steeds te bekijken van 15.15 tot 16.30 uur in de school. 

Webshop en module social media

Na de expositie worden de objecten te koop aangeboden op de webshop van basisschool De Keikamp. De opbrengsten zijn voor een goed doel. Om moderne communicatie voor de senioren beter toegankelijk te maken biedt de school een module social media aan waarbij de leerlingen samen met Jolanda Luimes van ‘De Schoolwebwinkel’ de ouderen wegwijs maken met moderne communicatiemiddelen. Een prachtige afsluiting van een succesvol project waarbij generaties elkaar aanvullen en van elkaar leren.