CultuurZomer magazine op iedere Achterhoekse deurmat

Deze week ontving iedere Achterhoeker (in de deelnemende gemeenten) het CultuurZomer 2016 Magazine. Het magazine geeft en overzicht van evenementen en festivals in de Achterhoek deze zomer. CultuurZomer Achterhoek maakte een selectie in het enorme aanbod van activiteiten die er deze zomer zijn. Voor de overige evenementen kunt u kijken op de Achterhoek Agenda.

Bekijk het magazine online >>


Een Achterhoekse zomer boordevol cultuur en erfgoed! 

In de zomer barst het in de Achterhoek van de culturele evenementen! En niet alleen in de grote steden, maar ook in de kleinere dorpen bruist het. 

Evenementen voor de Achterhoekers, maar zeker ook voor de bezoekers van de regio. De Achterhoek heeft een brede waaier aan cultuur te bieden; voor jong tot oud is er van alles te beleven. Van Mondriaan tot aan de Zwarte Cross en ook het beste muziekevenement van Gelderland, Reurpop, vindt in de Achterhoek plaats. Ook zijn er literaire bijeenkomsten, toneel, culinaire evenemnten en streekvoorstellingen te bezoeken. Een aantal van de evenementen staat in het teken van het 'Achterhoeks Boerenland'.

En niet onbelangrijk; voor de kinderen is er ook van alles te beleven, te leren en te doen. 
IJzer smeden, een kindervoorstelling bezoeken, een creatieve workshop doen of gewoon lekker met je ouders naar een van de vele leuke festivals. 

Bekijk het overzicht ook online op de nieuwe website: Bezoek de site van de CultuurZomer Achterhoek


Het Cultuur- en Erfgoedpact Achterhoek ondersteunt de CultuurZomer Achterhoek, de coördinatie is in handen van Achterhoek Toerisme.