Dansuurtje Sydehem 9 t/m 23 mei - Montferland

Bewegen, dansen en genieten van muziek

Genieten van muziek, luisteren naar wat muziek te zeggen heeft, zelf dansen en meebewegen, dat zijn de elementen van het Dansuurtje. Vanaf 9 mei vindt het Dansuurtje plaats bij het Sydehem in Zeddam. Het Dansuurtje wordt gegeven door dansvrijwilligers, begeleid door dansdocente Maxime Kroot.  

Tijdens het Dansuurtje wordt er amper gepraat, er wordt contact gemaakt met de mensen doormiddel van beweging en muziek. Er komen tijdens het Dansuurtje verschillende dansstijlen langs, met fijne muziek en een goede dosis creativiteit. Dit zorgt ervoor dat mensen in beweging komen en vanzelfsprekend mee gaan dansen.

De Dansuurtjes zijn dan ook een groot succes! De afgelopen periode heeft Maxime samen met dansvrijwilligers bij verschillende zorgcentra gedanst. De vrijwilligers raken geïnspireerd door Maxime en gaan nu deels zelfstandig dansen bij het Sydehem. Het programma Lang Leve Kunst en Naoberschap is dan ook heel blij dat de belangstelling van de dansvrijwilligers en de ouderen voor de Dansuurtjes omdat bewegen bijdraagt aan een betere kwaliteit van leven en goede mentale conditie.

Of je nou danst in je hoofd of op de vloer, iedereen is van harte welkom bij het dansuurtje!