Fondsen enthousiast over Lang Leve Kunst en Naoberschap in Achterhoek

Lang leve Kunst is inmiddels 1,5 jaar bezig. Voor de twee grootste ondersteunende fondsen reden om zich middels een werkbezoek op de hoogte te stellen van de voortgang en ontwikkeling van het programma.

De afgevaardigden van Fonds Sluyterman van Loo en het RCOAK hebben de bijeenkomst als zeer inspirerend ervaren en zijn onder de indruk van de behaalde resultaten en de inzet van zoveel vrijwilligers. “In samenwerking met de vele betrokken partijen worden hier verbindingen gecreëerd en relaties onderhouden. Van daaruit kunnen mogelijkheden groeien, worden herkend én worden gerealiseerd”, aldus een schriftelijke terugblik van beide fondsen.

Vanuit Lang Leve Kunst zijn we natuurlijk erg blij met deze woorden, waaruit blijkt dat we met ons project voldoen aan de doelstellingen van beide fondsen: het leggen van verbindingen tussen ouderen en kunst, ouderen onderling én met andere generaties.

En mooier dan de slotzin van het verslag van het werkbezoek kunnen we het zelf niet schrijven: “Onze conclusie is, dat hier een breed podium is gecreëerd voor dat wat deugt en deugd doet. Dit verdient te worden gecontinueerd. Lang Leve Kunst en Naoberschap!