Zang aan huis krijgt verlenging

'We zouden elke week wel een optreden willen!' is een van de vele enthousiaste reacties die we kregen naar aanleiding van Zang aan Huis. Reden genoeg dus om door te gaan! De looptijd is dit keer langer, waardoor de optredens meer verspreid worden. Dat betekent ook dat er meer continuïteit zal zijn!

De afgelopen maanden heeft een groot aantal vrijwilligers in kleine groepjes zangoptredens  verzorgd bij woonzorggroepen voor dementerenden. Dit heeft heel veel positieve reacties opgeleverd, en dus gaan we er mee door! Ook de deelnemende zangers zijn erg enthousiast en geven in grote getalen gehoor aan onze oproep om zich aan te melden voor een vervolg.

In overleg met de zangers en de docenten zijn wel enkele dingen aangepast. Zo wordt de looptijd veel langer, waardoor optredens meer verspreid worden - vanaf nu tot aan de kerst. Dit zorgt voor meer continuïteit in de optredens, wat ook voor de ouderen erg fijn is.

In het verleden hebben de zangers workshops gehad van Pieternel van Amelsvoort (van Diva Dichtbij) en een repetoireworkshop van Dineke de Roo. Nu zullen de zangers gerichter gecoacht worden, en gaat Pieternel mee naar enkele optredens om de zangers feedback te geven.

De bestaande zangerspoules gaan in hun huidige vorm verder. Wil je als 'nieuweling' ook meedoen? Dan wordt je ingedeeld in één van de bestaande poules. Meer informatie en aanmelden kan via [email protected]


Meer over dit Zang aan huis of het project waar dit binnen het pact onder valt? Klik hier >