Workshops schrijven in het Nederlands en Dialect

Altijd al willen leren schrijven in het Nederlands én dialect? 

In oktober wordt de workshop ‘Techniek van het schrijven’ gegeven. Aansluitend hierop zal in november de workshop ‘Schrijven in het dialect’ plaatsvinden. De eerste workshop is in het Nederlands, maar het is een mooi opstapje naar de tweede cursus om ook in het dialect uw verhalen onder de aandacht te kunnen brengen.

De workshop ‘Techniek van het schrijven’ wordt gegeven op zaterdag 7 oktober bij de Luifel in Ruurlo en zaterdag 14 oktober bij Erve Kots in Lievelde. U kunt uw voorkeur voor locatie of datum aangeven. De cursus is van 10.00-16.00. Voor koffie/thee en een lunch wordt gezorgd.

Aansluitend zal een workshop ‘Schrijven in het dialect’ worden verzorgd door Dick ten Hoopen. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 11 november bij Erve Kots in Lievelde. Er zijn twee keuzemomenten: de ochtend van 10.00-12.00 en de middag van 14.00-16.00.

Deze schrijfcursus wordt mede mogelijk gemaakt door het Cultuur- & Erfgoedpact Achterhoek.

Dit pact, een initiatief van negen Achterhoekse gemeenten en provincie, streeft naar versterking van de culturele identiteit en leefbaarheid van de Achterhoek met als dragers cultuur, erfgoed en amateurkunst.

Het Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers is één van de vijf coördinatoren van het pact.

De kosten bedragen € 30,- per persoon, voor anderhalve cursusdag.
Opgave voor 15 september 2017 via [email protected] of 0314-787078.